Більше десяти років бренд Syoss займає перші сходинки в рейтингу, як лінія кращих засобів по догляду за волоссям. Вся продукція, розроблялась та проходила тестування провідними стилістами-професіоналами. Завдяки демократичним цінам продукція Сьес доступна для усіх покупців.

Syoss – професійний догляд за волоссям

З засобами для волосся від Syoss, Ваше волосся завжди буде здоровим та сильним. Лінія CERAMIDE COMPLEX ANTI-BREAKAGE – це професійний догляд, який допомагає запобігти ламкості волосся. Шампунь для волосся забезпечує професійний догляд і збільшує силу волосся до 10 разів. Одночасно з бальзамом цієї ж лінії вдається глибоко відновити волосся по всій довжині.

ANTI-DANDRUFF PLATIN CONTROL 100 серія проти лупи від Syoss, яка до 100% усуває видиму проблему та посилює захист шкіри голови. На практиці доказано, що при умові регулярного використання вдається до восьми тижнів попередити появу лупи. Дана серія складається з шампуні та пре-пілінга.

FULL HAIR 5 – лінія прийде на допомогу позбавленому об’єму та тонкому волоссю. Завдяки вмісту пантенолу та кератину, волосся стає сильним та густим, а також помітно збільшується в об’ємі. Дана серія широко використовується професійними перукарями, тому що вона гарантовано доглядає за волоссям, робить його поверхню гладкою та полегшує розчісування.

  Что такое фейсбилдинг?

Для інтенсивного живлення підійде олія Beauty Elixir, яка швидко відновлює пошкоджене і сухе волосся, надаючи йому блиску та помітної еластичності. Регулярно використовуючи дану олію волосся буде виглядати здоровим кожен день.

Професійний комплекс засобів KERATIN HAIR PERFECTION завдяки вмісту каратину оживляє волосся, придаючи йому блиску та шовковистості. Кератин глибоко проникає в структуру волосся інтенсивно відновлюючи його. Особливо дана серія підійде для неживого та сухого волосся. Маска цієї серії завдяки кремовій текстурі вже через хвилину починає свою дію (наносити необхідно на вологе волосся).

Ефективна формула GLOSSING Shine-Seal від Syoss володіє технологією ламінування і додає тьмяному волоссю сяяння. Шампунь м’яко очищує волосся зміцнюючи його структуру. Бальзам допомагає легкому розчісуванню. Дана серія широко використовується на міжнародному рівні перукарями стилістами.

На сьогоднішній день відомо багато іншої продукції від Syoss по догляду за волоссям, яка гарно зарекомендувала себе серед користувачів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *