Суші перестали бути якимось японським, недосяжним смаколиком. Це їжа для справжніх поціновувачів японської кухні. Майже в кожному місті України можна скуштувати такі смачні роли з сирої риби. Львів не є винятком. Хоч українське місто знаходиться далеко від чарівної Японії, її культура і кухня подобається багатьом українцям вже не перший рік.

Час роботи та різноманітність страви

Ми — uzetut.com, працюємо з 10.00-02.00, щоб порадувати своїх клієнтів різноманітністю цієї страви: роли з креветками, лососем, червоною ікрою. Отож робіть замовлення саме в цей час!

Кожен (дитина, дорослий, вегетаріанець) знайде тут свій неповторний смак суші Львів. Покупці можуть замовити як класичний, так і каліфорнійський або будь-який інший сет (серед 12 запропонованих на сайті).

Ми пропонуємо також скуштувати класичний набір, за приємною ціною, яка вас неодмінно здивує! У нас постійно діють акції й знижки.

Крім того, гурмани можуть насолодитися ролами з огірками, авокадо, копченою куркою, сиром або ж овочами. Кожен знайде тут свій неповторний смак! Є в меню теплі й VIP роли.

Оплата і доставка

Замовити товар можна за телефонами, вказаними на сайті компанії. Оплата Львов суши відбувається як готівкою, так і банківською картою. Мінімальна сума замовлення складає 200 гривень, якщо ви живете у Львові, за його межами — 450. Для нас немає перешкод і нічого неможливого!

  Какой должна быть комната для пожилого человека

Смачне доповнення

До ароматних суш можна взяти різні шипучі напої. Крім того, кожен покупець може самостійно обрати доповнення до суш: імбир, васабі, соєвий соус, майонез з приправами — це ще не весь перелік того, що ми можемо запропонувати.

Ми пропонуємо нашим клієнтам не тільки смачні різновиди суш, а й сервіс на найвищому рівні. Швидко, зручно, а головне — дуже смачно! Ми ніколи вас не підведемо. Якість товару гарантуємо.

Ми працюємо для того, щоб наші клієнти відчували себе ситими та щасливими. Наша команда є для вас гарним помічником у виборі японського різноманіття суш.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *